Followers♥

Yes, I am.

Mi foto
Nací el 26 de marzo de 1996, estoy estudiando y llevó varios blogs, espero que os gusten. Iréis conociéndome por lo que escriba.

jueves, 16 de diciembre de 2010

Paula, queen ♥

Paula Esencial, com el teu nom indica eres ESENCIAL. Gracies per tot, per confiar en mi, per ferme riure, per ajudarme a donarme conter de moltes coses, per ser així com eres en general. Sé que et preocupen moltes coses i se que ara segurament no es el teu millor moment però jo sempre estaré ahí siga com siga, per a recolsar-te, per a ajudar-te i per a el que siga. Se que jo no soc ni seré mai una persona a la cual li contes tot el que et pasa, pero aixi i tot sempre seras molt especial i una de les persones a les que elegiria per a anarmen de viatge a algun lloc desconegut. Per que tu eres molt pareguda a mi, no en tots els aspectes però en la majoria i perque m'ho pase molt be amb tu. Espere poder animar-te, traure't un somriure i que no penses en lo mal per un moment sino en tot lo bo.
Paula Esencial...T'ESTIME (:

2 comentarios:

 1. Joder Laura perque te vuic tantíssim?!
  Uaaaah enserio, moltíssimes gràcies, significa molt per a mi, aunque no ho parega, gràcies, eres MOLTÍSSIM, m'has demostrat tantíssim.. *____*
  Algún día serem inseparables, ja ho voràs... Som tan paregudes que el destí farà de les seuas, ja voràs.. :') Gràcies Gràcies i Gràcies (LLLLLLLL)

  ResponderEliminar
 2. De rees, si??! *-*
  Tu taambé eres molt molt molt! lo mateix dic :)
  Ho espere ^__^ Si si! ojalá!
  Gracies a tu :D!
  (LLLLLLLLLL)

  ResponderEliminar